Szecessziós cserépkályha - Sápy-Manufaktúra Kft. - CSERÉPKÁLYHA - HENGERKÁLYHA - EGYEDI KÁLYHA - KLASSZIKUS KÁLYHA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szecessziós cserépkályha

Az oldalon szereplő kályháim „Formatervezési mintaoltalom” alatt állnak. A formatervezés szellemi alkotás, melynek védelme az alkotó kizárólagos jogának biztosítására, az iparjogvédelem eszköztárán belül a formatervezési mintaoltalom szolgál.


Mint a korábbi bemutatkozásomnál leírva jeleztem, régi dédelgetett álmom volt ennek a szecessziós kályhának a megalkotása. Több szempontból egyedülálló a pártaelemek méretei és a mintázata miatt, a futómintás lábazati és párkányelemei összehangolása és mindezek szétválasztása a közép és sarokcsempék egyszerűségével. Ha jobban szemügyre veszi az alsó sarkok eltérnek a felsőktöl és a középcsempék is szűkülnek, ennek köszönhető, hogy a fugák futnak és nincs eltolódás. A magasság növelhető így a kályha teljesítménye is nagyobb.

Az ajtó Máriaüveg (természetes csillám) betétje a tűz látványával is megörvendezteti a kályha tulajdonosát. Természetesen megrendelhető egyszínü vagy effekt mázzal vagy akár így kézifestve esetleg aranyozva. A pártán üresen hagyott pajzsba belerakható az Ön monogramja.


  •    magasság: 225 cm

  •    szélesség: 95 cm

  •    mélység: 80 cm

  •    teljesítmény: 140 légköbméter

  


Árak: a kályhák teljes kivitelezési árait csak a helyszín megismerése után tudom megállapítani, viszont a csempeértékek a következők:
szecessziós kályha
szecessziós kályha
  • A fenti képen szereplő cserépkályha csempeértéke kézifestéssel:  950,000 Ft + Áfa
egyszínű mázzal: 800,000 Ft + Áfa
  • A kályhák épülhetnek duplaüveges ajtóval, különösen Öko vagy Bio tűztér esetén fontos alkalmazni, illetve kovácsolt Máriaüveges ajtóval:
duplaüveges öntvény ajtó, ívre hajtott kerettel: 95,000 Ft + Áfa
kovácsolt, Máriaüveges ajtó: 60,000 Ft + Áfa
  •   amennyiben monogram,domborminta vagy aranyozás kerül rá - árajánlatot küldök.


szecessziós kályha
szecessziós kályha
szecessziós kályha


További munkáink:

szecessziós kályha
szecessziós kályha
szecessziós kályha
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz