Kandallók - Sápy-Manufaktúra

Tartalomhoz ugrás

Kandalló  munkáink az évek során komoly fejlődésen estek át, még korábban csak a  látvány dominált az árakat figyelembe tartva, ma már a szerteágazó  küllem mellett a hatékonyság, takarékosság, hőérzet, a többrétű  funkcionalitás ( hődob,  hőcserélő, a meleg más helyiségekbe való eljuttatása) és természetesen a  szigorodó szabályzások miatt az emisszió értékek is hangsúlyossá  váltak.
 
Amennyiben érdeklődőink hőcserélős, központfűtésre köthető berendezésekben gondolkodnak nem a kályhákat javaslom ( vagy csak nagyon megtervezve, átgondolva), hanem erre a célra kifejlesztett betétekkel szerelt kandallókat.
 
A  tűzterek gyártói is komoly fejlesztéseket eszközöltek a piacmegtartás  esetleg annak növelése, a versenytársak szakmai előmenetele magas  mércéket állítottak, így az egyszerű légfűtéses berendezésektől eljutott  a szakma odáig, hogy már zárt égéskörrel, a másodlagos, valamint  harmadlagos levegőbevitellel hatásfokot növeltek és káros  anyagkibocsátást csökkentettek. A lakás egyéb elektromos berendezéseitől  függetleníthetőek.

Munkáinkat többnyire a következő tűztérgyártók termékeivel készítjük: Benkel Kft (megbízható magyar gyártó), Edilkamin Hungária Kft (olasz székhelyű, magyarországi gyárában több mint 100 főt foglalkoztató cég) és a Jotul csúcskészülékeket gyártó cég, de természetesen beépítünk más, az Ön által választott tűztértípust is.         

Számos kandallóink közül csak néhányat emelnék ki:

 1.)  - Impozáns méretei monumentálissá teszik ezért is álmodták egy bank kiemelt ügyfél és a vezetők szórakozási és kapcsolat teremtési központjának a fogadótermébe.
 
A tűztér másfél méter széles, valamint a kerámia alkotóelemek is 72 cm x 28 cm-ek
2.) -  Minimalista jegyeket hordozó modern környezetbe épült, ahol látszó beton felületek vannak, ezért is készült a párkány és a fatároló belső  burkolata megtévesztésig hasonló anyagból. Sikerült komoly sugárzó hőt biztosító felületet is létrehozni, mivel a falazata samott-ból épült így még órákig ontja a meleget, természetesen ehhez párosul egy csúcs betét is mely az égési időt több órán át nyújtja.
Copyright - Minden jog fenntartva!
Copyright - Minden jog fenntartva!
Copyright - Minden jog fenntartva!
Copyright - Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz